Burnin' Rubber 5 XS

Verden af Burnin' Rubber 5 XS er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Burnin' Rubber 5 XS, et af vores bedste bilspil-spil!

Hvis du vil spille Burnin' Rubber 5 XS, skal du forberede dig på farlig kørsel, for ud over de svimlende høje hastigheder, som du skal opnå, skal du også tage højde for, at der også er våben involveret. Når man bringer våben til en racerbane, bliver den til en slagmark, hvor kun de dygtigste kan overleve.

Jo bedre du kører, jo flere penge tjener du, og jo flere penge du har, jo flere biler og våben kan du købe, hvilket kan give dig en fordel på den nådesløse slagmark.

Den smukke 3D-grafik får dig virkelig til at føle, at du er midt i løbet og får dig til at føle følelsen af fart.

Vind så mange løb som muligt på de racerbaner, der er forberedt af Spilo.dk og Burnin' Rubber 5 XS, og husk at køre sikkert!

Spil andre spil fra burnin rubber-serien:

  1. Burnin' Rubber Crash n' Burn
  2. Burnin' Rubber Multiplayer

Lignende spil:

Kan du lide Burnin' Rubber 5 XS? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bilspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.