Burnin' Rubber Crash n' Burn

Verden af Burnin' Rubber Crash n' Burn er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Burnin' Rubber Crash n' Burn, et af vores bedste bilspil-spil!

Kør under nogle af de farligste forhold, du kan forestille dig, under en spærreild fra andre biler, når du spiller Burnin' Rubber Crash n' Burn på Spilo.dk. I dette actionfyldte racerspil skal du overleve, indsamle penge og sørge for at være den sidste bilist i intense bildueller. Med over 25 missioner vil dine køreevner, dit sigte og din strategi blive testet, men du har også alle mulige opgraderinger og gadgets til rådighed, som du kan bruge til at give dig en fordel i forhold til konkurrenterne. Udover disse kraftfulde modifikationer, som du kan købe, kan du også låse op for nye biler med alle mulige forskellige stats og attributter, som måske passer bedre til din foretrukne kørestil. Og oven i alt dette kan du også aktivere en særlig tilstand, der gør alting langsommere, så du får lidt ekstra tid til at komme ud af eventuelle vanskelige situationer.

Mens du skaber ravage i byen, skal du opfylde visse mål, som varierer fra mission til mission. En ting, som de som regel har til fælles, er mængden af ødelæggelse, som du skal påføre omgivelserne. For at nå dette mål har du alle slags våben, fra maskingeværer fastgjort til bilens sider til raketkastere, der er masser af muligheder til din rådighed. Og hvis du ønsker at tjene flere penge til flere oplåsninger, skal du sørge for, at niveauet af ødelæggelse, du påfører, er på et højt niveau, især hvis du ønsker at få fordelene af alle slags score-multiplikatorer. Et andet faktum, som du kan bruge til din fordel, er den høje hastighed, som din bil kan nå, og du kan endda bruge en boost-mulighed for at få ekstra fart.

Skab alverdens kaos i den virtuelle by Burnin' Rubber Crash n' Burn, når du spiller på Spilo.dk, og hav det sjovt!

Sådan spiller du

Brug WASD- eller piletasterne til at styre bilen, Z eller højre museknap til at aktivere din boost, og X eller venstre museknap til at skyde.

Spil andre spil fra burnin rubber-serien:

  1. Burnin' Rubber Multiplayer
  2. Burnin' Rubber 5 XS

Lignende spil:

Kan du lide Burnin' Rubber Crash n' Burn? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bilspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC