Burnin' Rubber Multiplayer

Verden af Burnin' Rubber Multiplayer er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Burnin' Rubber Multiplayer, et af vores bedste bilspil-spil!

Spræng dine konkurrenter i luften, og efterlad dem i jorden i Burnin' Rubber Multiplayer, endnu et intenst racerspil fra den berømte Burnin' Rubber-serie. Som navnet antyder, kører du denne gang mod andre mennesker, men køre- og spillereglerne er de samme, og de er nemme at forstå, men sværere at gennemføre: I bund og grund skal du komme på førstepladsen, men ud over at skulle køre og manøvrere rundt på de unikke racerbaner, som spillet har at byde på, skal du også undvige og skyde de andre racere. Til din rådighed har du et stort udvalg af våben, og hvert af dem har en anden effekt på dine modstandere. Nogle kan lamme dem, mens andre langsomt skader deres biler.

Et racerspil har naturligvis brug for biler, og i Burnin' Rubber Multiplayer kan du vælge mellem 40 biler, som alle er velkendte for spillere, der tidligere har nydt godt af Burnin' Rubber-serien. Og ikke kun bilerne er de klassiske biler, som du måske allerede kender, men du kan også udstyre dig med de våben, som du også er vant til. Du kan vælge mellem over 30 våben, og de er alle stærke på hver deres unikke måde. Fra raketter til kraftige maskingeværer, du kan vælge hvilket våben du vil have ved at køre over det. 3D-byen Burnin' Rubber Multiplayer er din legeplads for ødelæggelse, og spredt ud over den er der masser af kraftfulde genstande, der skal hjælpe dig med at overleve, men også med at besejre dine konkurrenter. For at få ekstra fart kan du f.eks. aktivere din boost-mulighed, som kan hjælpe dig med enten at indhente en anden racerkører eller undslippe en farlig situation.

Konkurrer mod hårde modstandere, og kør mod og væk fra farer, når du spiller Burnin' Rubber Multiplayer på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Burnin' Rubber Multiplayer kan enten spilles med en spilcontroller, eller du kan vælge at styre din bil med tastaturet. For at accelerere eller bremse kan du bruge enten piletasterne eller WASD, for at aktivere din nitroboos kan du trykke Shift. Hvis du hurtigt vil dreje din bil rundt, kan du trykke på Z-tasten eller venstre museknap. Hvis du vil affyre dit primære våben kan du trykke på X-tasten eller højre museknap, og dine sekundære våben aktiveres ved at trykke enten på F eller den midterste museknap. Du kan også bruge et specialvåben, som du kan affyre ved at trykke på C-tasten.

Spil andre spil fra burnin rubber-serien:

  1. Burnin' Rubber Crash n' Burn
  2. Burnin' Rubber 5 XS

Lignende spil:

Kan du lide Burnin' Rubber Multiplayer? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bilspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC