Draw Racing

Verden af Draw Racing er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Draw Racing, et af vores bedste bilspil-spil!

Test din hukommelse ved hjælp af Draw Racing, et sjovt spil, hvor du skal tegne vejen for en sød F1-bil og nå målstregen. Grunden til, at Draw Racing kan klassificeres som et hukommelsesspil, er, at du i starten af niveauet får et hurtigt glimt af banens layout, hvorefter alle forhindringer forsvinder ud af syne. Du skal selvfølgelig nå målstregen uden at køre ind i noget, så vær opmærksom på, hvordan tingene er placeret, og sørg for at nå frem til destinationen i ét stykke.

Undervejs kan du også samle stjerner, som er placeret tilfældigt rundt omkring på banen, og hvis det lykkes at samle dem, betyder det, at din endelige score bliver bedre. Men at forsøge at samle dem betyder, at du skal huske flere ting, hvilket vil øge udfordringen. Og hvis du tager højde for, at du i de senere baner får mindre tid til at huske placeringen af forhindringerne, betyder det, at du skal træffe en svær beslutning mellem at få en højere score eller nå målstregen.

Spil en sjov kombination af hukommelse og bilspil på Spilo.dk og hav det sjovt!

Sådan spiller du

Tegn en vej med venstre museknap, hvis du bruger en pc, eller tryk på skærmen, hvis du bruger en mobilenhed, for at manøvrere køretøjet gennem forhindringerne og nå målstregen.

Lignende spil:

Kan du lide Draw Racing? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bilspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.