Bus Driver Simulator

Verden af Bus Driver Simulator er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Bus Driver Simulator, et af vores bedste bilspil-spil!

Busser har været et vigtigt transportmiddel i generationer og vil også i fremtiden være en vigtig søjle i transportsektoren. På grund af deres størrelse og alsidighed kan de rumme mange passagerer og deres bagage, og i storbyer har de vist sig at være en uvurderlig ressource til at hjælpe med trafikken og med at få folk rundt. På Spilo.dk kan du spille Bus Driver Simulator, et spil, hvor du får mulighed for at køre disse imponerende køretøjer. Du kan vælge mellem to tilstande, enten køre turister rundt i en tilstand, hvor der lægges vægt på bare at køre og nyde turen, men også den anden tilstand, hvor du kan deltage i spændende busløb mod modstandere, der også kører busser.

Den første tilstand fører dig gennem alle slags veje, fra bjergveje til skovstier, og du får mulighed for at beundre landskabet, og forhåbentlig vil hastighed ikke være en af dine hovedprioriteter. Du er trods alt nødt til at tage hensyn til dine passagerers komfort. Men når du først har prøvet racermodus, kan du være sikker på, at du vil teste din bussens grænser. Selvfølgelig kan det at køre en bus med høj hastighed være en anderledes oplevelse, end du måske forventer fra andre racerspil, men i Bus Driver Simulator kan du eksperimentere efter hjertens lyst med denne spændende raceroplevelse. Oplev alle slags baner i den 3D-grafik, som Bus Driver Simulator tilbyder, og sørg for at finde balancen mellem hastighed og manøvredygtighed, for reglerne for kørsel ændres helt sikkert, når du kører disse massive køretøjer.

Kør en virtuel bus på Spilo.dk, når du spiller Bus Driver Simulator og har det sjovt.

Sådan spiller du

Tryk på WASD-tasterne for at styre bussen og på C-tasten for at ændre kameraet, hvis du spiller på en pc. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på knapperne på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Bus Driver Simulator? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bilspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.