BFFs Getting Over A Breakup

Verden af BFFs Getting Over A Breakup er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil BFFs Getting Over A Breakup, et af vores bedste spil til at bryde op-spil!

Det er svært at bryde op, men hvis du har din bedste veninde ved din side, er det en halv gang mere hårdt at komme tilbage! Ellie så sin kæreste med en anden pige, og hun besluttede sig for at afslutte deres forhold. Med hjælp fra hendes bestie er tid til at tørre sine øjne (bogstaveligt talt) og gnistre igen, da hendes kæreste vil indse, hvad han gik glip af. Hjælp hende med at skinne igen med en ansigtsbehandling, professionel makeup og ved at hjælpe hende med at vælge nogle virkelig fantastiske outfits. Tid til at få hendes glamour på og komme videre til en, der virkelig fortjener hende.

Lignende spil:

Kan du lide BFFs Getting Over A Breakup? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores spil til at bryde op-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.