Elsa As College Star

Verden af Elsa As College Star er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Elsa As College Star, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Elsa er en af de mest populære piger på kollegiet. Hun ser altid fantastisk ud, hendes hår er altid perfekt, hendes makeup bliver aldrig falmet, og hun er en rigtig modeafhængig pige. Men med ankomsten af de nye Disney-prinsesser er hun bange for, at hun bliver mindre populær, så Elsa har besluttet, at hun må gøre alt, hvad hun kan, for at forblive en diva på college. Især nu, hvor der er en ny fyr på college, som er meget populær, og hun er forelsket i ham. Spil spillet for at hjælpe Elsa med at se betagende ud i dag på college. Skab hendes makeup, find det perfekte outfit i hendes garderobe, og stil hendes hår op! Sørg for, at hun ser fabelagtig ud!

Lignende spil:

Kan du lide Elsa As College Star? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.