Zumba Mania

Verden af Zumba Mania er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Zumba Mania, et af vores bedste zuma spil-spil!

På Zumba Mania tæller hvert eneste skud, du affyrer, fordi det kan være afgørende for, om du vinder eller taber runden, hvor de kugler, du skyder, lander. Som følge heraf er Zumba Mania en kombination af skydespil og matchspil, og denne kombination er meget sjov.

For at komme videre til næste niveau skal du sørge for, at stakken af kugler, der langsomt bevæger sig fremad, ikke når frem til den tomme kurv. For at stoppe dem skal du forbinde mindst tre kugler af samme farve. Når du gør dette, vil de forsvinde fra brættet.

Med smuk og sød 2D-grafik og glad musik vil Zumba Mania helt sikkert glæde dig, og med forskellige niveaulayouts og veje, som stakken af kugler kan tage, vil du blive underholdt i utallige timer.

Spil endnu et klassisk spil på Spilo.dk og hav det sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide Zumba Mania? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores zuma spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.