HexAquatic Kraken

Verden af HexAquatic Kraken er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil HexAquatic Kraken, et af vores bedste match 3 spil-spil!

Rejs til de mystiske og fantastiske dybder, når du spiller HexAquatic Kraken på Spilo.dk, og test dine evner for rumlig opmærksomhed. I HexAquatic Kraken skal du hurtigt scanne gitteret, der har form som en sekskant, og forbinde alle de vanddyr, der er af samme type. Men vær opmærksom på ordet hurtigt nævnt ovenfor, for banerne har en tidsbegrænsning, og hvis du tager for lang tid, skal du starte forfra. F.eks. skal du lige i det andet niveau på HexAquatic Kraken besejre en mægtig kraken, som ikke vil lade dig tage dig god tid til at finde de matchende dyr. Så scan hurtigt, hvis du vil fortsætte din rejse.

Heldigvis behøver du ikke at besejre mægtige mytiske monstre i hvert niveau, og i nogle niveauer skal du blot nå et vist antal point eller matche et antal dyr, f.eks. 20 hajer. Det faktum, at hvert niveau kan give dig nye udfordringer, holder oplevelsen af HexAquatic Kraken frisk, og den måde, hvorpå reglerne hele tiden skifter, vil altid holde dig i gang med at gætte. Behovet for konstant at tilpasse sig bringer et nyt niveau af udfordring til denne type spil, og de smukke undervandsbaggrunde og temaer vil give dig et smil på læben.

Få en høj score og hav det sjovt på Spilo.dk og spil HexAquatic Kraken.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap for at vælge dyrene, og træk en linje mellem de matchende dyr, mens du holder knappen nede. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen og holde fingeren nede.

Lignende spil:

Kan du lide HexAquatic Kraken? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores match 3 spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.