Lovely Mania

Verden af Lovely Mania er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Lovely Mania, et af vores bedste valentinsdag-spil-spil!

Valentinsdag er kommet, og det betyder, at antallet af søde tegninger af hjerter er steget voldsomt. For at holde dette tema har Lovely Mania masser og masser af hjerter, og alt du skal gøre er hurtigt at scanne brættet og kaste hjertet, der er placeret nederst på skærmen, mod rækken af hjerter og ramme hjertet af samme farve, der hurtigt kommer ned. Hvis det lykkes dig at gøre dette, vil den pågældende række blive elimineret.

Lovely Mania er et spil, der har et højt tempo, men fordi reglerne er enkle, vil det ikke overvælde dig. Samtidig kan du nemt miste tidsfornemmelsen ved at spille det, så spil det ikke før en vigtig aftale. Det er bedst at spille i korte sessioner, når du har lidt fritid.

Spil dejlige Valentine's Day-spil på Spilo.dk og fejr kærlighedens årstid.

Lignende spil:

Kan du lide Lovely Mania? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores valentinsdag-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.