Masquerade Ball Sensation

Verden af Masquerade Ball Sensation er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Masquerade Ball Sensation, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Maskeret i mystik og med en stor sensation - sådan skal man træde ind i den store sal til et maskeradebal! Du kan kun deltage i denne begivenhed efter invitation, og disse prinsesser har modtaget invitationen. Du kan forestille dig, hvor spændte og begejstrede de er for at kunne deltage i sådan en begivenhed. Det eneste, de taler om, er, hvad de skal have på. De smukke kjoler fra renæssancen, Venedig eller den victorianske æra står på række i garderobeskabene; de skal bare vælge en, men hvilken? Og når først den rigtige kjole er fundet, skal der også findes en matchende maske og tilbehør til den. Det lyder som en masse arbejde, og det er det også. Kan du hjælpe dem?

Lignende spil:

Kan du lide Masquerade Ball Sensation? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.