Monster Girls Rivalry

Verden af Monster Girls Rivalry er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Monster Girls Rivalry, et af vores bedste monster high spil-spil!

Det er en kamp mellem dukkerne! Disse Monster High-dukker giver deres bedste modeudsagn (og frisurer og makeup) for at vinde en meget heldig fyrs hjerte. Dette er ikke noget almindeligt påklædningsspil; det er en episk rivalisering, hvor du bliver chefstylist - og hjælper alle pigerne med at vælge outfits, der er så fashionable, at de ikke kan undgå at få ham til at falde i svime! Så tag din kam og lad din kreative side flyve op, mens du beslutter, hvilken skønhed der triumferende skal snuppe sin prins charming.

Som deres betroede stylist kan du vælge det perfekte tøj - tøj, tilbehør, sko - alt det, der sætter stilen bedst i scene! Lad din fantasi få frit løb, når disse Monster Girls klæder sig ud i overdreven stil og konkurrerer med hinanden, indtil de falder ned ... eller indtil en af dem fanger den særlige fyrs hjerte. Er du klar? Klar... Style!

Lignende spil:

Kan du lide Monster Girls Rivalry? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores monster high spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.