Too Cool For School

Verden af Too Cool For School er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Too Cool For School, et af vores bedste monster high spil-spil!

Vi ved alle, at kunsten at klæde sig cool er ikke for alle. Eller rettere sagt, man skal have en bestemt indstilling for at klæde sig cool! Neonfarver, ripped jeans eller crop tops er ikke noget, du bare kan vælge tilfældigt. Disse fire gymnasiepiger besluttede sig for at overraske resten af deres klassekammerater ved at bære de sejeste outfits til ... gymnasiet! Hjælp dem med at vælge det perfekte look ved at spille hvert niveau i dette spil for piger. Vælg det perfekte outfit ved omhyggeligt at inspicere deres garderobeskabe. Makeup spiller også en vigtig rolle, så vælg omhyggeligt den perfekte læbestift, øjenbrynsmønster og øjenbrynslinje og anden makeup, som du mener vil passe til det outfit, du har skabt.

Overrask dine venner ved at gemme de outfits, du har skabt. Vi venter på dig dagligt med nye dress up-spil, der er skabt specielt til dig!

Lignende spil:

Kan du lide Too Cool For School? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores monster high spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.