Monster Girls Concert Looks

Verden af Monster Girls Concert Looks er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Monster Girls Concert Looks, et af vores bedste monster high spil-spil!

Når dit yndlingsband spiller i din by, er det det perfekte tidspunkt at samle din skøre bande af venner og komme til koncerten et par timer før tid. Billetten alene er ikke nok til en uforglemmelig aften, for at gøre stemningen endnu mere spændende har disse piger brug for din hjælp til at vælge det perfekte look til koncerten!

Så er du klar til at rocke koncerten? Mød vores fire piger, der ønsker at slutte sig til deres yndlingsband til et særligt show. De har hver deres egen stil, men de vil alle gerne se så godt ud som muligt! Ved hjælp af disse muligheder skal du tilføje tøj og tilbehør, der passer bedst til lejligheden. Analyser omhyggeligt både deres garderobe og makeup-hjørne, og vælg tøj, som du mener, sammen udgør det perfekte outfit til hver af dem. Skinnende frakker, læderjakker eller flåede bukser kan være nogle af de mest opsigtsvækkende dele! Jeg glemte næsten, at smykker er et musthave, og det samme gælder solbriller! Nyd disse seje dress up spil og kom dagligt for din dosis af mode spil!

Lignende spil:

Kan du lide Monster Girls Concert Looks? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores monster high spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.