Uninvited Bridesmaids

Verden af Uninvited Bridesmaids er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Uninvited Bridesmaids, et af vores bedste bryllupsspil-spil!

Hvad gør du, når din bedste veninde ikke inviterer dig med til sit bryllup? Det er tilfældet med disse fire prinsesser. De har lige fundet ud af, at deres bedste veninde skal giftes, og de er ikke engang blevet inviteret. Årsagen er meget enkel: Den kommende brud finder dem for smukke, og for ikke at tiltrække gæsternes øjne besluttede bruden at lade være med at invitere sine brudepiger.

Så de fire skønheder besluttede sig for at vælge de mest attraktive kjoler og makeup for at bevise over for deres ellers bedste veninde, at hun havde ret: de ser virkelig fantastiske ud! Hvem ved, måske vil et gruppebillede vække misundelse hos den kommende brud og få et smil frem på læberne hos de uindbudte brudepiger!

Lignende spil:

Kan du lide Uninvited Bridesmaids? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bryllupsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.