Parisian Girl Sweet 16

Verden af Parisian Girl Sweet 16 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Parisian Girl Sweet 16, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Denne dejlige superheltepige fejrer sin fødselsdag i selskab med sit crush! Vil Parisian Girl have modet til at invitere Cat Noir til sin sekstende fødselsdagsfest? Under alle omstændigheder, hvis hun vil invitere ham, skal hun se helt betagende ud, og du skal hjælpe hende med at se fantastisk ud. Så lad os starte med at åbne hendes garderobe for at vælge en sød kjole til hende at bære. Parisian Girl har også brug for en ny og sød frisure og nogle tilbehør. Sørg for, at Cat Noir ikke vil tage sine øjne fra hende denne dag. Du skal også hjælpe Parisian Girl med at dekorere stedet, og til festen vil hun gerne tage nogle billeder sammen med Cat Noir. Der vil være en fotoboks til at hjælpe dem med at se søde ud ved at vælge sjove rekvisitter til dem.

Lignende spil:

Kan du lide Parisian Girl Sweet 16? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.