Princesses Photography Contest

Verden af Princesses Photography Contest er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Princesses Photography Contest, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Disse prinsesser er dygtige fotografer! Da de hørte om den nye Instagram-fotokonkurrence, tilmeldte de sig begge uden tøven. Hvem bliver vinderen? Det bliver ikke dig, der skal afgøre det, da du bliver bedt om at hjælpe begge prinsesser med at skabe forskellige flatlays og forblive upartisk. Det første flatlay-tema er venskab, så gennemse de ting, du kan lide, for at skabe billedet. Det næste tema er et flatlay, der repræsenterer en ferie, og det tredje tema er vild forelsket. Du skal vælge baggrunden og forskellige genstande, som du skal udsætte og arrangere på den. Gør dit bedste, og lad os se, hvem der vinder konkurrencen.

Lignende spil:

Kan du lide Princesses Photography Contest? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.