Revolution Offroad

Verden af Revolution Offroad er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Revolution Offroad, et af vores bedste lastbil spil-spil!

Kør din bil over vanskeligt terræn i denne sjove off-road bilsimulator på Spilo.dk og spil Revolution Offroad. Vælg mellem de forskellige spiltilstande, f.eks. karriere eller en tilstand, hvor du bare kan køre frit rundt i omgivelserne, og få en smagsprøve på, hvad der skal til for at erobre det vanskelige terræn, som offroadkørsel giver dig. Med flere bump langs banerne, end du er vant til, er det kun de mest forsigtige og tålmodige kørere, der kan nå i mål uden at køre galt. Og hvis det ikke var udfordring nok at ankomme helskindet, skal du også holde øje med din benzintank, for hvis den når nul, ender du bare med at strande på vejen.

Men hvis du bliver ved og prøver igen, vil du optjene belønninger efter at have gennemført hver bane, hvilket vil hjælpe dig med at købe nye køretøjer eller måske bare opgradere den nuværende lastbil, du kører. Mens du navigerer gennem 3D-miljøerne i Revolution Offroad, vil din tålmodighed være den vigtigste faktor for at nå i mål. Men du må ikke glemme, hvor meget en forbedret lastbil kan hjælpe dig med at nå frem til din destination. Især når du spiller i karrieremodus, kan du måske endda blive knyttet til din valgte lastbil, og du vil straks kunne mærke forbedringerne ved hver opgradering, du køber. Nogle gange vil køb af nye affjedringer være den afgørende faktor mellem at vinde eller tabe.

Kør i vanskeligt terræn, når du spiller Revolution Offroad på Spilo.dk, og vind mesterskabet.

Sådan spiller du

Styr din lastbil ved at bruge WASD- eller piletasterne. For at genstarte trykker du på R-tasten, og for at skifte kameravisning trykker du på C-tasten.

Lignende spil:

Kan du lide Revolution Offroad? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores lastbil spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC