Snow White Back To College

Verden af Snow White Back To College er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Snow White Back To College, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Spil dette nye spil kaldet Snehvide tilbage til college for at klæde prinsessen på til college og skabe et festtøj til hende også! Hun er så spændt på at være tilbage på college og mødes med alle sine venner efter en lang sommer, hvor hun har været væk fra alle. Snehvide vil gerne se godt ud på den første dag, så hun har sørget for at forny sin garderobe for i år, da hun virkelig ønsker at være en trendsætter, når det kommer til mode. Du skal hjælpe hende med at vælge et outfit til den første dag, så åbn hendes garderobe og hjælp prinsessen med at prøve forskellige kjoler, toppe, nederdele og jakker, og når du har skabt hendes outfit, skal du også tilpasse det. Og da der i aften vil være en stor velkomstfest på kollegiet, skal du også skabe et fantastisk festoutfit. Giv hende også en trendy frisure i dette nye Snow White Back To College spil!

Lignende spil:

Kan du lide Snow White Back To College? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.