Ninja.io

Verden af Ninja.io er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Ninja.io, et af vores bedste .io spil-spil!

Sigt godt, og samarbejd for at få den bedste placering, når du spiller Ninja.io på Spilo.dk, et multiplayer-spil, hvor det altid er vigtigt at have det sjovt.

For at vinde spillet har du et stort arsenal til din rådighed, lige fra maskingeværer, haglgeværer, men du kan også få adgang til mere futuristiske våben, som f.eks. rifler, der skyder lyn og andre specielle projektiler.

Arenaerne fra Ninja.io er designet til kaos, og du skal konstant fokusere på dine mål for at overleve og vinde. Dine mål varierer alt efter hvilken spiltilstand du vælger, og de spænder fra at erobre fjendens flag til blot at eliminere så mange fjendtlige spillere som muligt.

Tag førstepladsen, når du spiller Ninja.io på Spilo.dk!

Lignende spil:

Kan du lide Ninja.io? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores .io spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.