Tomb Runner

Verden af Tomb Runner er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Tomb Runner, et af vores bedste løbespil-spil!

Tag på en episk løbetur, og stop ikke for noget, når du spiller Tomb Runner på Spilo.dk, et intenst spil, hvor din figur løber for livet. Efter at have trængt ind i en glemt grav må professor Jones hurtigt flygte fra de farer, han har bragt sig selv i, og det er op til dig at hjælpe ham med at komme ud af problemerne. Kun dine hurtige reflekser kan sikre hans sikkerhed, så vær klar til at hoppe, glide og dreje om hjørner så hurtigt som muligt. Mens du hopper over forhindringer, får du også lov til at se alle mulige eksotiske steder, og du kan også samle værdifulde værdigenstande, såsom ædelstene og også samle kraftfulde genstande, der hjælper din figur, såsom en, der fordobler de belønninger, du får, eller en, der beskytter dig mod farer, i en begrænset periode.

Og du kan også spille som andre figurer i Tomb Runner, f.eks. en mumie eller en diskodanser, hvilket giver ekstra variation til din oplevelse. Uanset hvilken figur du vælger, er udfordringen med at reagere hurtigt på de skiftende omgivelser stadigvæk den samme. Denne udfordring holder tingene sjove, hvilket selvfølgelig er en god ting, især når du forsøger at opnå en høj score. Dette sikrer, at dine løb er sjove.

Fokuser og vær klar til at reagere hurtigt, når du spiller Tomb Runner på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug WASD- eller piletasterne til at bevæge din figur rundt i omgivelserne og til at undvige forhindringerne.

Lignende spil:

Kan du lide Tomb Runner? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores løbespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC