Insta Princesses Rockstar Wedding

Verden af Insta Princesses Rockstar Wedding er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Insta Princesses Rockstar Wedding, et af vores bedste bryllupsspil-spil!

Det er ikke alle par, der ønsker et normalt traditionelt bryllup. Mens de fleste brude ser sig selv iført en smuk hvid kjole på deres bryllupsdag, er der mere ekstravagante par, der vælger skøre bryllupsoutfits. Det er tilfældet med disse unge nygifte, et rockstjernepar, som sammen med deres tre brudepiger valgte at bære nogle rockstjernebrudeoutfits. De hvide kjoler er nu erstattet af mørke eller mørkfarvede kjoler, det hvide slør er ikke længere til stede, pladsen er overtaget af et mørkt slør. Brudgommens outfit lader heller ikke noget tilbage at ønske: et cool look typisk for en ægte rockstjerne. De tre brudepiger matcher goth-sminke med outfits, der er Hollywood-film værdige. Vent ikke længere, og start dit eventyr med dette seje dress-up spil!

Lignende spil:

Kan du lide Insta Princesses Rockstar Wedding? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bryllupsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.