Uphill Rush 12

Verden af Uphill Rush 12 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Uphill Rush 12, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Nå målstregen uden at vælte din bil i det 12. spil i Uphill Rush-serien, når du spiller på Spilo.dk. Spillets mål lyder måske let, men i løbet af de løb, du bliver placeret i, introducerer Uphill Rush 12 alle mulige unikke og sjove udfordringer, som du skal overvinde, og mens dine kørefærdigheder forbedres, skal du også overvinde nye spændende forhindringer på din vej. Du behøver selvfølgelig ikke kun at stole på dine evner, for du får også mønter for hvert vellykket løb, du gennemfører, som du kan bruge til at købe nye køretøjer for at nå i mål. Men Uphill Rush 12 spreder de muligheder, du har, og du kan ikke kun vælge mellem biler: forbered dig på at køre fra skateboards, cykler eller endda heste til andre unikke køretøjer. Uphill Rush 12 lader dig selv bestemme, hvordan du vil nå målstregen. Selvfølgelig har hver af disse muligheder deres egen unikke statistik, som har fordele og ulemper.

Du kan også tilpasse den karakter, du spiller som, hvis du vil have ekstra mange tilpasningsmuligheder. Men det vigtigste i Uphill Rush 12 er at nå i mål, og for at gøre dette skal du tilpasse dig og lære de baner, du befinder dig på, og hver af dem har deres egne særpræg, som du skal overvinde. De har loops, forhindringer og alle mulige andre overraskelser, men for en erfaren kører vil de ikke udgøre nogen trussel.

Gør dig klar til at begive dig ud i nogle sjove løb, når du spiller Uphill Rush 12 på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug piletasterne til at styre din bil, og tryk på mellemrumsknappen for at aktivere boost-funktionen. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på knapperne på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Uphill Rush 12? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.