Vex 3

Verden af Vex 3 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Vex 3, et af vores bedste arkade spil-spil!

I Vex 3 skal du have hurtige reflekser, fordi omgivelserne er farlige, og kun dem, der kender vejen rundt, kan komme sikkert igennem banerne. Men dygtighed og beslutsomhed er altid den bedste måde at komme igennem forhindringerne på.

Hvis det ikke lykkes dig at komme videre, skal du ikke blive modløs, for hver gang du falder, lærer du noget nyt, som kan hjælpe dig med at komme igennem og passere hindringen. Husk, at du kun fejler, hvis du giver op. Og på Spilo.dk kan du altid starte forfra og prøve igen senere. Mens du går gennem 10 udfordrende niveauer og 9 ekstra tilstande vil du opdage, at du er nødt til at hoppe, glide og endda svømme for at komme ud som sejrherre.

Test dine evner og hav det sjovt i Vex 3 på Spilo.dk!

Spil andre spil fra Vex-serien:

  1. Vex 3 Xmas
  2. Vex 8
  3. VEX Challenges
  4. Vex 7
  5. Vex 6
  6. Vex 5
  7. Vex 4

Lignende spil:

Kan du lide Vex 3? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.