VEX Challenges

Verden af VEX Challenges er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil VEX Challenges, et af vores bedste stickman spil-spil!

Velkommen til VEX Challenges, et spændende stickman-platformspil, der vil teste dine evner, reflekser og tålmodighed på Spilo.dk! Gør dig klar til at begive dig ud på et vildt og skørt eventyr på 75 niveauer med ren stickman-galskab. I dette spil er tiden altafgørende, så spænd selen og forbered dig på dit livs adrenalinsus! I VEX Challenges har hvert niveau en udfordrende tidsgrænse. Du får brug for lynhurtige reflekser og kattelignende smidighed for at manøvrere gennem forræderiske forhindringer, dødsforagtende spring og hjernevridende gåder. Glem ikke at holde øje med uret, mens du undviger pigge, springer over afgrunde og undgår at styrte ned i afgrunden. Tiden tikker!

Men vent, der er mere! Når du bevæger dig rundt på banerne, skal du holde et vågent øje med de funklende stjerner, der er spredt ud over spillet. Når du samler disse himmelske skønheder, får du ikke kun en højere score, men også ret til at prale blandt dine stickman-kolleger. Det er som at finde en guldmine midt i en labyrint! Så kom i gang, grib stjernerne, og sol dig i glansen af bonuspoint. Hvem siger, at stjerner kun er for berømtheder?

Og her er kirsebærret på toppen: den skjulte udfordringstilstand! Denne tophemmelige tilstand vil presse dine evner til det yderste og mere til. Det er som at prøve at løse en Rubiks terning, mens du stepper på en line! Vov at træde ind i et rige af tankevækkende niveauer skabt af de forskruede hjerner bag VEX Challenges. Det er en test af tålmodighed, mod og din evne til at modstå at kaste dit tastatur eller din telefon gennem rummet. Held og lykke, stickman. Du får brug for det.

Så hvad venter du på? Tag din stickman-dragt på, og forbered dig på et episk eventyr fyldt med sjove forhindringer, hæsblæsende action og flere stickmen, end du kan ryste en pixeleret pind på! VEX Challenges vil få dig til at sidde på kanten af sædet, grine, til du får ondt i siderne, og high-five på din vej til sejr. Gør dig klar til at gå til grænsen og blive den ultimative stickman-mester!

Sådan spiller du

Brug WASD eller piletasterne til at flytte din figur rundt på banerne. Hvis du spiller fra en mobil enhed, skal du trykke på knapperne på skærmen.

Spil andre spil fra Vex-serien:

  1. Vex 3 Xmas
  2. Vex 8
  3. Vex 7
  4. Vex 6
  5. Vex 5
  6. Vex 4
  7. Vex 3

Lignende spil:

Kan du lide VEX Challenges? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores stickman spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.