Woblox

Verden af Woblox er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Woblox, et af vores bedste hjernespil-spil!

I Woblox bliver dine evner til at organisere og planlægge testet, og hvis du kan lide at pakke tasker eller andet, så er dette et spil for dig. Med sine letforståelige regler og sin afslappende karakter er Woblox fantastisk, når du ønsker at slappe af, men også stimulere din hjerne på en sjov og engagerende måde. Og fordi der i Woblox ikke er nogen umiddelbar trussel om nogle grimme fjender, der kan komme til at angribe dig, kan du spille uden nogen form for ekstra pres.

I Woblox skal du flytte nogle træbrikker rundt på et bræt på en sådan måde, at den træbrik, der har et grønt skær, kan komme ud af skærmen i den retning, som pilene angiver. Nemt, ikke sandt? Selvom det kan virke sådan, vil du i det øjeblik du starter spillet og forsøger at planlægge ruten, opdage, hvor begrænsede dine bevægelser er, og hvordan hver bevægelse, du foretager, ændrer tingene drastisk. Og hvis du ikke planlægger korrekt, kommer du ikke videre til det næste niveau. Træbrikkerne kan kun glide enten sidelæns eller op og ned. Det hele afhænger af, hvilken retning de vender. Og selv om dit råderum til at placere brikkerne er lidt begrænset, betyder det også, at du hurtigt kan afprøve alle mulige konfigurationer, indtil du finder den rigtige løsning. Men når du er færdig med niveauet, vil du føle dig meget smart.

Besøg Spilo.dk, når du har lyst til et sjovt spil, der får dig til at tænke, men som også er afslappende, når du prøver Woblox.

Sådan spiller du

Hvis du spiller fra en pc, skal du bruge musens venstre museknap til at vælge og trække træstykkerne. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen og holde din finger nede for at interagere med spillet.

Lignende spil:

Kan du lide Woblox? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.