Zombie Monster Truck

Verden af Zombie Monster Truck er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Zombie Monster Truck, et af vores bedste lastbil spil-spil!

Overlev zombieapokalypsen i din yndlingsmonstertruck på Zombie Monster Truck på Spilo.dk. I dette actionfyldte bilspil skal du slå utallige bølger af zombier ihjel. Selv om du er forholdsvis sikker i din massive lastbil, kan antallet af zombier, der kommer ud dig nogle gange føles overvældende. Heldigvis kan du altid gå til garagen efter hvert niveau og opgradere dit køretøj. Disse forbedringer gør som regel forskellen mellem at overleve eller ej. Heldigvis er der masser af muligheder for at opgradere dit køretøj, da Zombie Monster Truck har 12 etaper, og hver etape har tre niveauer. Og hvad mere er, hver ny oplåst etape kommer med en ny bil, som du kan prøve.

Selvfølgelig er det ikke billigt at opgradere dine køretøjer, så du bliver nødt til at samle mønter, hvis du vil forbedre din lastbil. Disse kan enten erhverves ved at spille, gennemføre opgaverne eller ved at finde de skjulte kister. Zombie Monster Truck har ikke kun forskellige biler og opgraderinger, men det har også en række zombier, som du kan bekæmpe. Denne variation sikrer, at tingene er sjove og udfordrende. Den apokalyptiske verden i Zombie Monster Truck bidrager også til atmosfæren og det sjove ved spillet. Udover opgraderinger kan du også bruge din nitro boost, for at få lidt ekstra fart.

Kør din monstertruck i en øde og nådesløs postapokalyptisk verden, når du spiller Zombie Monster Truck på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug A eller D-tasterne til at stabilisere din bil til venstre eller højre, og tryk på W for at accelerere. Tryk på mellemrum for at øge hastigheden.

Lignende spil:

Kan du lide Zombie Monster Truck? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores lastbil spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC