Anna And Elsa Glittery Bridesmaids

Verden af Anna And Elsa Glittery Bridesmaids er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Anna And Elsa Glittery Bridesmaids, et af vores bedste bryllupsspil-spil!

Kan du høre klokkerne ringe? Rapunzel skal giftes! Elsa og Anna vil være hendes smukke brudepiger, og prinsesserne er så spændte! De har taget alle deres brudepigeopgaver meget alvorligt, og de har været meget støttende over for Rapunzel. Planlægningen bliver perfekt takket være Frozen-søstrene, som har hjulpet meget med organiseringen. Men nu skal de gøre sig klar, og de har brug for din hjælp. Spil dette dejlige bryllupsspil for at give Elsa og Anna glitrende brudepige-looks! Hjælp dem med at vælge den perfekte kjole og tilbehør til den. Foreslå derefter en fabelagtig frisure, og lav også deres makeupper.

Lignende spil:

Kan du lide Anna And Elsa Glittery Bridesmaids? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bryllupsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.