Super Barbie Bride

Verden af Super Barbie Bride er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Super Barbie Bride, et af vores bedste bryllupsspil-spil!

Din yndlingssuperpige skal giftes med sit livs kærlighed. Hendes mødested er klar, hun har valgt blomster og kage, og alt, hvad hun nu skal gøre, er at vælge en flot kjole og lægge makeup. At være brud er et ekstraordinært øjeblik, og på bryllupsdagen skal enhver brud omhyggeligt gøre sig klar til denne fantastiske dag. Hjælp hende med at se fejlfri og fabelagtig ud ved at spille dette dejlige spil! Først skal du give hende en skønhedsbehandling i ansigtet. Påfør en maske og omform hendes øjenbryn. Fugt huden som forberedelse til de flotte makeup-produkter. Glem ikke concealer og pudder. Ellers vil hendes bryllupsmakeup ikke blive færdiggjort. Det vigtigste skridt er at vælge en flot kjole og glitrende tilbehør. Prøv en vidunderlig havfruekjole med hvid farve og tilføj søde og romantiske smykker med perler og sjove diamanter. Hav det sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide Super Barbie Bride? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bryllupsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.