Barbie Retro Summer

Verden af Barbie Retro Summer er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Retro Summer, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Vil du hjælpe denne fashionista med at skabe et fantastisk retro-outfit? Barbie vil gerne følge med i de nyeste sommertrends, og hun ved, at retromode bliver en ting, så hun skal opdatere sin garderobe! Barbie skal have nogle venner på besøg i weekenden, så hun vil også gerne indrette sin terrasse på ny og give den et retro-touch. Det er det perfekte tidspunkt for hende til at finde på nogle gode idéer til hendes tøj. Spil dette spil for at hjælpe hende med at træffe de bedste valg. Du vil finde søde kjoler, et stort udvalg af retro-toppe, shorts, nederdele og bukser, for ikke at nævne tilbehør. Du bliver også nødt til at give denne fashionista en pinup frisure.

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Retro Summer? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!