Barbie's Pretty Lace Dress

Verden af Barbie's Pretty Lace Dress er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie's Pretty Lace Dress, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie skal til et stort cocktailparty med sine bedste veninder. Hun ønsker at gøre et godt indtryk, så hjælp hende med at designe en ny kjole med søde detaljer. Hun skal vælge mellem to modeller: en sexet stropløs kjole eller en flot kjole med et klokkeformet skørt. Barbie vil elske den stropløse i en mintgrøn farve, perfekt til sommeren og hendes friske nye solbrændthed. Hun har også brug for et blondeoverlay på kjolen med et sødt design og endda et par ekstra funklende ædelsten. Andre detaljer, som hun kan prøve til sin fantastiske nye elegante kjole til sommer, er at vælge en flot detalje på halsen eller nederst på kjolen.

Lignende spil:

Kan du lide Barbie's Pretty Lace Dress? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.