Barbie's Bachelorette Party

Verden af Barbie's Bachelorette Party er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie's Bachelorette Party, et af vores bedste bryllupsspil-spil!

Barbie er klar til at gå ned ad kirkegulvet og sige JA til Ken! Sikke en spændende tid i hendes liv! Men før hun bliver gift, vil Barbie have en sidste stor fest med sine BFF's som fri pige! Hun er ved at gøre sig klar til sin polterabend, og du skal hjælpe Barbie med at klæde sig på. Hun vil gerne have et særligt outfit på og se godt ud på de selfies, som hun vil tage sammen med sine brudepiger. Hjælp hende med at finde et særligt og sødt outfit, f.eks. en tylkjole sammen med en tank top med en sjov inskription. Tilbehør hendes udseende og outfit med et brudeslør og derefter tage et billede af hende og pigerne. Brudepigerne har forberedt en sjov quiz til Barbie, så hjælp hende med at besvare nogle spørgsmål om Ken og hav det sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie's Bachelorette Party? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bryllupsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.