Barbie's Childish Outfits

Verden af Barbie's Childish Outfits er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie's Childish Outfits, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

En ægte fashionista skal have en stor tøjsamling, og Barbie har samlet alt det tøj, hun nogensinde har købt og båret. Barbie tror ikke på tøj, der ikke længere er på mode. Hun skaber altid nye fantastiske outfits ved hjælp af sit tøj, som ikke anses for at være trendy. I dag vil hun gerne genbruge sit såkaldte barnlige tøj og skabe nogle søde nye outfits. Hun har en samling af oversize skjorter, prikkede kjoler, toppe og bukser, søde t-shirts og kjoler med Disney World print samt outfits, der bruges til sleepover-fester. Alt dette tøj vil blive genbrugt i dag af dig ... Dit mål er at skabe nye looks til Barbie!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie's Childish Outfits? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.