Bridesmaids Wars

Verden af Bridesmaids Wars er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Bridesmaids Wars, et af vores bedste bryllupsspil-spil!

Disse prinsesser skal være brudepiger til Annies bryllup. De er så glade og beærede over at være Annies brudepiger. De kan ikke vente til den store dag, og i mellemtiden ser det ud til, at alle disse piger konkurrerer om titlen som årets brudepige. De er der for at støtte Annie og sørge for, at alt er klar til brylluppet. Men når det kommer til at vælge deres kjole til brylluppet, kan disse prinsesser simpelthen ikke stoppe med at tænke på, hvordan de kan blive den smukkeste brudepige af dem alle. Hjælp dem med at se helt fantastisk ud, og vælg en kjole til hver pige, og tilret den derefter!

Lignende spil:

Kan du lide Bridesmaids Wars? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bryllupsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.