Crazy Tattoo Shop

Verden af Crazy Tattoo Shop er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Crazy Tattoo Shop, et af vores bedste tatoveringsspil-spil!

At få en permanent tatovering er et stort skridt og en stor beslutning, som du ikke må forhaste dig med. Den vil følge dig resten af dit liv, så det kan være svært at finde den perfekte tatovering. Den perfekte tatovering findes, men det kræver en masse arbejde at finde den. Dette tatoveringsstudie er dog unikt! Processen med at vælge den rigtige tatovering har aldrig været nemmere og sjovere! Et par prinsesser vil besøge dette tatoveringsstudie i dag, og du skal hjælpe dem med at vælge den rigtige model! Vi har et vidunderligt katalog fyldt med så mange modeller og tegn! Med din hjælp vil de blive forberedt på en uforglemmelig oplevelse i vores tatoveringsstudie!

Lignende spil:

Kan du lide Crazy Tattoo Shop? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores tatoveringsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.