The Prom Of The Ponies

Verden af The Prom Of The Ponies er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil The Prom Of The Ponies, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Piger, disse søde ponyer er ved at gøre sig klar til årets bedste begivenhed. De skal til ponyballet, og spændingen er helt påfaldende. Alle de store ponyer, Twilight Sparkle, Rainbow Dash, Apple Jack og Pinkie Pie, skal forberede sig til denne begivenhed, og de skal se søde og funklende ud. Kan du hjælpe dem? Forbered hver enkelt af dem til at se dyrebare og fantastiske ud. Du kan starte med at vaske ham med vand og en god shampoo med en skøn duft til den store Twilight Sparkle. Skyl skummet med vand, og klip derefter pelsen for at gøre den helt sød. Sørg for at bruge saksen korrekt, og tør derefter håret med hårtørreren. Du kan derefter rede håret ud for at rede det ud og sørge for, at det ser super sødt og moderigtigt ud for den store pony. Det næste skridt er tøjskabelsen, og en god idé er at vælge flot tøj med levende farver og søde mønstre. Glem ikke de funklende detaljer!

Lignende spil:

Kan du lide The Prom Of The Ponies? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.