TikTok Pastel Addicts Contest

Verden af TikTok Pastel Addicts Contest er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil TikTok Pastel Addicts Contest, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

TikTok-influencere har langsomt taget en række pudderfarver til sig, der ligner en hvirvlet portion candyfloss, når de er stylet sammen. Pastelfarver er sæsonens nye store trend. Men det er ikke alle, der omfavner dem let på grund af frygten for at se for farverige ud. Disse prinsesser har millioner af følgere på de sociale netværk, så de har tilpasset sig de nye modetrends og besluttet sig for at lede efter de mest attraktive pastelfarvede outfits. Med din hjælp kan de lære deres følgere, hvordan man korrekt parrer pastelfarverne. Gennemse alle syv prinsessers garderobe efter trendy toppe, nederdele, jeans, smukke kjoler og jakker for at skabe de bedste pastelfarvede kombinationer!

Lignende spil:

Kan du lide TikTok Pastel Addicts Contest? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.