Barbie Lovely Ballerina

Verden af Barbie Lovely Ballerina er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Lovely Ballerina, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie har altid været en af de mest elegante piger. Hun har også en passion for dans, så det var et naturligt skridt at blive ballerina. Hun øver sig hver dag, og hun har sine pointbevægelser, men hun har stadig brug for din hjælp til at vælge de bedste outfits. I dag er hendes første time i det nye studie, så hun skal klæde sig på til at imponere. Men først skal vi starte med make-up! Start med simpel mascara, rødme, øjenskygge og læbestift, og tilføj derefter et særligt touch med en cool ansigtsmaling for at få hende til at ligne en artist på scenen. Gå derefter videre til udklædningsdelen. Style hendes hår i en smart knold, og til hendes outfit skal du vælge en smuk kjole, der vil se spektakulær ud på scenen, men som også giver mulighed for masser af bevægelsesfrihed. Flæser og glitter er velkomne. Fuldend derefter hendes look med en tiara og nogle smykker. Hav en fantastisk tid med at spille dette søde spil ved navn Barbie Lovely Ballerina!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Lovely Ballerina? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.