Cutie Shopping Spree

Verden af Cutie Shopping Spree er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Cutie Shopping Spree, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Har du lyst til en shopping-session? Denne søde pige har brug for en ny garderobe, men hun bryder sig ikke om at shoppe for sig selv. Hvorfor går du ikke med hende? Det vil være meget sjovt! Bare gå ind i alle butikker og køb alt det, du kan lide. Der vil være kjoler, toppe, underdele, sko, jakker og alle slags tilbehør. Men tænk dig godt om, før du bruger pengene, for hendes budget er begrænset, og du kan hurtigt løbe tør for det. Når du har brugt det hele, kan du tage hjem med hende for at prøve alle de nye ting i hendes garderobe og mixe og matche dem for at skabe fantastiske outfits.

Lignende spil:

Kan du lide Cutie Shopping Spree? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.