Barbie Squad Goals

Verden af Barbie Squad Goals er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Squad Goals, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbies bedste veninder er Teresa og Christie. Disse piger er uadskillelige og elsker at shoppe sammen. Kunne du tænke dig at være veninde med dem? Så er det på tide at lære disse piger bedre at kende. Teresa er fantastisk, hun har et par hobbyer. Find dem alle ved at kigge i hendes værelse og vælge nogle få ting, som tilhører hende. Se godt efter, for de er gemt rundt omkring i værelset. Løs et puslespil for at lære Christie bedre at kende. Når du først har lært dem at kende, får du også en idé om deres smag for mode, og det vil være nemt for dig at vælge nogle flotte outfits til disse piger!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Squad Goals? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.