Drifting Mania

Verden af Drifting Mania er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Drifting Mania, et af vores bedste bilspil-spil!

Drifting har været en del af racerspil i lang tid. På Spilo.dk kan du mestre kunsten at drifte på en ny måde: Ved at skabe en forbindelse fra din bil til en af stolperne på siden af racerbanen bevæger din bil sig til venstre eller til højre på Drifting Mania. Den grundlæggende præmis lyder simpel, men det er en ret vanskelig opgave at finde ud af, hvornår du skal dreje, for hvis du forbinder eller afbryder forbindelsen et øjeblik for tidligt, er du sikker på at køre galt med din bil.

Fordi det kan være sjovt at tilpasse dit køretøj, kan du på Drifting Mania vælge mellem 13 forskellige biler, og du kan også ændre racerbanerne. Men det sjove gameplay forbliver, og snart vil du opdage, hvor sjovt drifting på denne nye måde kan vise sig at være. Ikke alene er det tilfredsstillende at se din bil dreje endnu et hjørne, men at vide, at hver drift kræver fokus og præcision, gør det endnu mere tilfredsstillende at lykkes med det.

Nyd turen på Spilo.dk med et andet sjovt bilspil, når du spiller Drifting Mania.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap for at kaste et reb og forbinde det til stangen i vejkanten. Slip denne knap for at afbryde forbindelsen og køre fremad. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at kaste rebet, og slippe fingeren for at afbryde forbindelsen.

Lignende spil:

Kan du lide Drifting Mania? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bilspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.