Brawlhalla Grand Slam

Verden af Brawlhalla Grand Slam er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Brawlhalla Grand Slam, et af vores bedste fighting-spil!

Træd ind i arenaen, og besejr alle de hårde krigere i intense multiplayer-kampe på Spilo.dk, når du spiller Brawlhalla Grand Slam. De unikke regler på denne slagmark er, at du på Brawlhalla Grand Slam får overtaget over de andre spillere ved at udnytte den lodrette arena til din fordel. Du skal smadre de andre modstandere for at vinde, og det gør du ved at bruge præcise bevægelser, ved at hoppe fra platform til platform og ved at undvige den konstante fjendtlige spærreild, der strøer sig over himlen.

Brawlhalla Grand Slam lader dig vælge en karakter, der passer bedst til din smag, og ved at vinde mønter kan du låse op for hver eneste af de 42 karakterer fra denne unikke og sjove liste. Hver af dem har en unik stil og ser badass ud, og alle deres våben indgyder frygt i modstandernes hjerter. Og med et globalt online leaderboard kan du se, hvor godt du klarer dig i forhold til andre spillere fra hele verden. Den prangende grafik i Brawlhalla Grand Slam passer virkelig godt til spillets hastighed, og musikken supplerer handlingen rigtig godt. Denne blanding giver en actionfyldt oplevelse, fuld af overraskelser ved hvert sving med dit våben. Og når vi nu taler om våben, så er der i Brawlhalla Grand Slam forskellige våbenklasser, og du har således figurer, der svinger hamre, andre har spyd eller økser, og disse angriber på forskellige måder.

Jo bedre du klarer dig, jo flere mønter kan du samle, som du kan bruge til at låse op for forskellige figurer og forskellige outfits til dem, som hver især giver dem et nyt udseende.

Besejr dine modstandere i den lodrette arena på Brawlhalla Grand Slam, når du spiller på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at hoppe ned fra platformene, og mens du er i luften, skal du trykke på venstre museknap for at svinge dit våben. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Spil andre spil fra Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Assassin's Creed Freerunners
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Lignende spil:

Kan du lide Brawlhalla Grand Slam? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

 • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores fighting-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.