All-Star Blast!

Verden af All-Star Blast! er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil All-Star Blast!, et af vores bedste .io spil-spil!

Genoplev nogle af de klassiske oplevelser fra Atomic Bomberman, når du spiller All-Star Blast! på Spilo.dk, og overlev mod andre spillere og nyd virkelig eksplosiv action. For at overleve på slagmarken på All-Star Blast! skal du placere bomber og undslippe fra deres sprængninger. Du kan også få alle mulige nyttige opgraderinger, der er gemt bag de ødelæggelige blokke i omgivelserne. Disse spænder fra at få permanent ekstra hastighed til at få evnen til at placere flere bomber. Frem for alt er All-Star Blast! et spil om strategi og reflekser, og kun de mest dygtige spillere kan overleve.

Hvis du er fan af de populære franchises fra spilgiganten Ubisoft, vil du blive glad for at vide, at All-Star Blast! indeholder alle mulige sjove figurer fra disse legendariske verdener. Men All-Star Blast! har også andre minispil, som du kan få glæde af, og du og andre kan få utallige timers sjov ud af denne oplevelse.

Slut dig til andre spillere og nyd nogle klassiske arkadeoplevelser på Spilo.dk, når du spiller All-Star Blast!.

Sådan spiller du

Brug piletasterne til at bevæge dig rundt, og tryk på mellemrumstasten for at placere en bombe. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen til det sted, hvor du vil bevæge dig, og trykke på bombetasten for at lægge en bombe på det pågældende sted.

Spil andre spil fra Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. Might & Magic Armies
 7. Balls Race
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Lignende spil:

Kan du lide All-Star Blast!? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

 • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores .io spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.