Might & Magic Armies

Verden af Might & Magic Armies er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Might & Magic Armies, et af vores bedste .io spil-spil!

Saml din hær og overlev i de farlige lande på Might & Magic Armies. Hvis du kender den legendariske Might and Magic-serie, kan du måske forvente, at strategi også er en del af dette onlinespil, men oplevelsen i Might & Magic Armies er meget mere koncentreret end det, du normalt forventer fra den førnævnte populære serie. I stedet for at rekognoscere de store kort og søge efter ressourcer, skatte og fjender at besejre, er dit hovedmål i Might & Magic Armies blot at samle tropper, der er spredt ud over hele landet under dit banner, og overleve så længe som muligt. Selvfølgelig er det måske ikke så let, som det lyder, da du også spiller mod andre spillere, og du bliver nødt til at deltage i mægtige dueller på tværs af kortet.

Overalt på kortet Might & Magic Armies vil du enten se hjelme af enheder eller skattekister i overflod på skærmen. Hvis du opholder dig i nærheden af disse i en kort periode, vil disse enheder komme og slutte sig til dig. Jo større din hær er, jo større bliver radius af den ring, der samler disse enheder. Men når du kommer tæt nok på en fjendtlig hær, vil dine to hære begynde at angribe hinanden. Når dette begynder, bliver det, som man kan forvente af en kamp, ret hurtigt hektisk. Hvis du kan se, at nederlaget er nært forestående, har du stadig mulighed for at flygte. Du skal bare være forsigtig, når du gør dette, da du vil miste en del af din hær, når du hektisk løber for dit liv.

Saml en stor hær og overlev på det farlige kort Might & Magic Armies, når du spiller på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap eller piletasterne til at flytte din hær rundt, og tryk på mellemrumstasten for at få et hurtigt boost. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen i den retning, du gerne vil bevæge dig, og trykke på boost-knappen for at få et kortvarigt hastighedsboost.

Spil andre spil fra Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Balls Race
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Lignende spil:

Kan du lide Might & Magic Armies? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

 • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores .io spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.