Balls Race

Verden af Balls Race er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Balls Race, et af vores bedste racerspil-spil!

Når du tænker på racerspil, forestiller du dig sikkert alle mulige køretøjer, der forsøger at komme foran hinanden og bruger deres unikke køretøjskarakteristika til at få en fordel over de andre racere. På Spilo.dk får du mulighed for at spille et spil, hvor du i stedet for at køre med køretøjer styrer en bold. Det gør køreoplevelsen i Balls Race ret interessant, og de baner, som du kommer til at køre på, er også ret anderledes end dem, du måske forventer fra et racerspil. I andre racerspil får man selvfølgelig nok styr på en type køretøj i andre racerspil. Men tro ikke, at reglerne for kørsel ikke gælder for Balls Race, da de grundlæggende principper stadig er her.

Ligesom i de fleste andre bilspil har du i Balls Race mulighed for at køre på alle mulige forskellige baner, og hver enkelt af dem er uforsonlige. De hastigheder, du kan nå, selv hvis du ikke tager højde for de modifikatorer, du kan få undervejs for at øge dette yderligere, giver ingen plads til fejl, og med de forskellige forhindringer, der dukker op på din vej, er det kun den mest forsigtige kører, der kan nå i mål. Og sørg for at få de hastighedsfordele, som platformene giver, for at få den ekstra fordel mod de andre kørere.

Kør hurtigt og vind løbene, når du spiller Balls Race på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap, og flyt den til venstre eller højre for at køre i den retning. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen og flytte fingeren rundt på skærmen.

Spil andre spil fra Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Lignende spil:

Kan du lide Balls Race? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

 • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores racerspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.