Rebel Hairstyle Makeover

Verden af Rebel Hairstyle Makeover er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Rebel Hairstyle Makeover, et af vores bedste makeup spil-spil!

Hej damer, det er tid til at støve dine frisørfærdigheder af, for i dette nye sjove spil skal du lave en ægte makeover til disse dejlige damer, dine yndlingsprinsesser. Måske er du vant til deres feminine og sarte udseende, men dette spil har et twist, og du får lov til at se dem som de rebelske piger, der nyder et bad girl makeup-look. Start med at farve deres hår i skøre, dristige farver, og vælg derefter den rigtige makeup, der passer til hele det rebelske look. Sidst men ikke mindst, lad os vælge nogle moderigtige outfits til dem. Denne ændring af look vil helt klart være et chok for deres andre prinsesseveninder.

Lignende spil:

Kan du lide Rebel Hairstyle Makeover? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores makeup spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.