TikTok Divas DIY Makeup

Verden af TikTok Divas DIY Makeup er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil TikTok Divas DIY Makeup, et af vores bedste ansigtsskønhedsspil-spil!

Du har sikkert spurgt dig selv: Laver berømtheder nogensinde deres egen makeup? Det vil du finde ud af, hvis du spiller dette seje skønhedsspil for piger.

Tre berømtheder giver dig chancen for at være vidne til en ægte forvandling. Det første niveau vil præsentere dig for en musikdiva, som har valgt en grunge-stil. Her er en smuk Hollywood-stjerne, der elsker college-stil, og derfor har hun valgt at overraske dig med de sejeste looks, så du altid vil chokere dine skolekammerater. Sidst, men ikke mindst, kommer en af de mest fulgte personer på TikTok med et unikt udvalg af masker og stilfulde outfits.

Transformationerne er radikale, det starter med et look, der afslører de mest uønskede fejl, som de fleste berømtheder ønsker at skjule. Lige efter en kompleks ansigtsbehandling, hvor fjernelse af morkler og hudbehandling blot er nogle af de trin, du skal følge, kommer makeup-delen. En unik samling af makeup og tilbehør vil overraske dig endnu mere. Deres garderobeskabe vil heller ikke være urepræsenteret, så vælg det mest passende tøj, frisurer, smykker og tilbehør for at bringe endnu mere raffinement!

Du er et klik væk fra at starte et af de mest attraktive skønhedsspil, du har spillet for nylig. Nyd dette gratis pigespil og besøg os i morgen for flere eksklusive pigespil!

Lignende spil:

Kan du lide TikTok Divas DIY Makeup? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ansigtsskønhedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.