Barbie Is Having A Baby

Verden af Barbie Is Having A Baby er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Is Having A Baby, et af vores bedste barbiespil-spil!

Barbie har gode nyheder! Hun skal være mor! Endelig er det sket; hun er gravid og klar til at lade alle vide, at hun venter et barn. Ken vil blive så glad og spændt, og du kan hjælpe Barbie med at finde en kreativ måde at fortælle Ken, at han skal være far på. Måske kan du købe en sød t-shirt til deres mops, Emma, med påskriften: Jeg skal være storesøster, ville få Ken til at indse, hvad der sker. I har forskellige spilmuligheder til at sprede den store nyhed, så vælg det spil, I bedst kan lide. Dernæst kan du hjælpe Barbie med at ændre sin garderobe. Tøjet passer hende ikke længere, men hun har stadig brug for at føle sig smuk og se smuk ud. Vælg noget fantastisk gravidt tøj til hende!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Is Having A Baby? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores barbiespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.