Barbie's Picnic With Ken

Verden af Barbie's Picnic With Ken er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie's Picnic With Ken, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie har en god idé til denne sommerdag. Hun har inviteret Ken med til en skøn picnic. Hun har mange ting, som hun skal forberede til denne fantastiske dag, så hjælp hende og sørg for, at hun bliver klar i tide. Hun skal samle et par ting til picnickurven. Hjælp hende med at lede rundt i køkkenet efter juice, frugt, sandwiches, vand, blomster og andre ting, som vil gøre picnicen virkelig fantastisk. Den blonde skønhed kan nu gå ind i sit klædeskab og finde en flot kjole og matchende tilbehør. En god idé er at vælge en flot gul kjole med blomsterprint og matche den med en flot krøllet frisure og masser af sølvsmykker såsom en halskæde eller øreringe. Hvor synes du, at det skønne par skal tage hen til deres picnic-date? I det solrige Paris eller i skoven?

Lignende spil:

Kan du lide Barbie's Picnic With Ken? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.