Papa's Cheeseria

Verden af Papa's Cheeseria er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Papa's Cheeseria, et af vores bedste papa’s spil-spil!

Gør dig klar til at blive mesteren i sandwiches, når du spiller et klassisk Flash-spil på Spilo.dk! Træd ind i en af fars berømte restauranter takket være emuleringens kraft og Ruffle-emulatoren, og nyd dit ophold på Spilo.dk. I Papa's Cheeseria bliver du udfordret med en mundvandsdrivende menu, så lad os se, om du kan tilfredsstille selv de mest kræsne kunder. Vælg mellem et fantastisk udvalg af brød, toppings og, hvis spillets titel er et hint, masser af oste, og tilbered derefter de grillede oste perfekt på grillstationen, før du serverer dem med stil. Og glem ikke pommes frites for at få ekstra sprødt og sprødt. Hver ny dag vil du låse op for lækre opskrifter, mens du styrer din sandwichbutik hele vejen til succes.

Hver ordre har sit eget unikke sæt udfordringer, og mens det grundlæggende forbliver det samme, skal du investere den samme mængde omhu i hver ordre, hvis du vil have dine kunder til at forlade dit sted tilfredse. Og jo mere tilfredse de er, jo bedre er de drikkepenge, du får. Du kan bruge disse ekstra penge på forskellige måder, men det er også en værdifuld belønning at vide, at dine kunder er tilfredse. Selvfølgelig er pengene vigtige og vil hjælpe dig med at få din virksomhed til at vokse og trives. Og glem ikke at spille en runde i Foodinis daglige minispilshow i slutningen af hver dag for at få lidt ekstra sjov. En smule afslapning efter en hård arbejdsdag er trods alt meget vigtigt for dit generelle velbefindende. Der ligger mange arbejdsdage foran dig på Papa's Cheeseria, men heldigvis er de sjove, og hver dag giver dig nye kunder og nye udfordringer.

Behersk kunsten at lave sandwiches, når du spiller Papa's Cheeseria på Spilo.dk og har det sjovt.

Sådan spiller du

Brug musen til at navigere gennem alle madlavningsstationerne fra spillet, og tryk på venstre museknap for at interagere med spilelementerne.

Spil andre spil fra Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Wingeria
 10. Papa's Sushiria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Lignende spil:

Kan du lide Papa's Cheeseria? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

 • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores papa’s spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC